Helyi erők – Vadvágány

Új sorozatunkban Szombathely és Vas megye kulturális és társadalmi életének szereplőit fogjuk bemutatni, hogy megismerhessük azokat, akik köztünk tevékenykednek. Kezdjük is a sort valami ütőssel, Szombathely rockzenei világának egyik jól ismert bandájával, a Vadvágány zenekarral:

A Vadvágány 2013 óta működő szombathelyi rockbanda újszerű, lendületes és fiatalos stílussal, a dalokat dallamos zenei világ jellemezi, melyekben egyaránt szerepelnek pörgős, és mélyebb hangvételű dalok. A kizárólag magyar szövegű dalaik célja, hogy érthetővé és élvezhetővé tegyék bármely korosztály számára azt az életérzést, amit a zenélésben élnek meg.

Vadvágány Sörös Dal

Nekünk így telt a nyár! Vadvágány-Sörös Dal! 🍺A megosztásokat köszönjük! ;)Teljes minőség: https://www.youtube.com/watch?v=3GUh5mHSrfwA videóért köszönet Pozsár András-nak, a hangért László Weisz Kicsi-nek!

Posted by Vadvágány on Monday, September 4, 2017

Első látványos megmutatkozásukra nem kellett sokat várni, hiszen az alapítás után egy évvel megnyerték az országos Pulzus tehetségkutatót, aminek jutalmául egy a Kárpát-medencét bejáró turnéba kezdtek a Zorall zenekarral. Ennek köszönhetően a rajongótáboruk dinamikus növekedésnek indult, a zenekar pedig állandó jelenlevője lett a megye zenei életének, többek között hagyományosan minden évben ők és testvérzenekaruk, a RedRockets búcsúztatják az óévet a Végállomás klubban.

Az eltelt hat évben kiadtak két EP lemezt, több profi klipet is forgattak, és olyan zenekarok előtt játszottak, mint a Pokolgép, Kalapács vagy a Sing-Sing.

Dalaik mind megtalálhatók youtube csatornájukon, de a helyiek gyakran találkozhatnak velük, például az idei Savaria Karneválon is.


Kívánunk nekik további sikereket!