Óperint Lakókert

Szenzációs beruházás kezdődött Szombathelyen! Végre egy megvalósulni látszó, hasznos építkezés! Megbízható forrásokból azt az információt kaptuk, hogy visszatér városunkba nagy vezérünk veje.

Miután HÓDmezővásárhelyen már minden beruházást sikeresen befejezett, felkérést kapott az Óperint Lakókert megépítésére. Első lépésként alvállalkozója, HÓDító Lódító Vilmos kezdte meg tevékenységét a helyszínen. Munkáját mindeddig kifogástalanul végezte, a Perint patakot szinte teljesen sikerült eltorlaszolnia, ezzel lehetőséget teremtve a beígért hajókikötő kialakítására. Ezúton is HÓDolatunkat fejezzük ki a projekt első lépésének teljesítéséért.

A lakástakarék-pénztárak megszüntetése miatt a lakások tervezése és kivitelezése egy kicsit tolódik, de kormányunk már dolgozik az új finanszírozási koncepción. Addig is, amíg a lakások elkészülnek, Hódító Lódító Vilmos munkájának köszönhetően a megduzzasztott Perint patakon lakóhajókat telepítenek, ezeken biztosítva ideiglenes elhelyezést azon vásárlóknak, akik a leendő lakásuk árának legalább felét befizetik.
Ez az összeg, a lakás méretétől függően jelenleg 16 és 26 millió HUF között van. Viszont jelen összeg az Euró árfolyamától függően változhat, de a kormánygarancia miatt semmiképpen nem emelkedhet 32 és 52 millió HUF fölé!